ADR_gevaarlijke_stoffen

Over 4U Koeriers

4U Koeriers is in 2002 opgericht in Amstelveen en van daaruit al 1 decennium bezig als nationaal- en  internationale koeriersdienst voor alle sectoren. U kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het wel vervoerd, van medische artikelen tot aan scheepsmotor-onderdelen en aircraft on ground (a.o.g.) waarbij iedere minuut telt en kostbaar is.

Speciale koeriersdiensten

Wij hebben tevens ervaring met ‘speciale’ koeriersdiensten. U kunt hierbij denken aan het vervoeren van medische producten. Daarin hebben wij ervaring met medische spoed zendingen als het vervoer van insuline pompjes, hierdoor zijn wij ons er terdege van bewust dat snelheid en accuraatheid van groot belang zijn en streven wij ernaar speciale en spoed zendingen naar wens af te leveren.

ADR gecertificeerd

In 2008 is 4U Koeriers zich gaan specialiseren in het vervoeren van gevaarlijke stoffen over de weg, waarvoor het vakdiploma ADR is behaald. Hiervoor wordt onze kennis herhaaldelijk opgefrist en is het noodzaak om iedere 5 jaar opnieuw een examen af te leggen om zo op de hoogte te blijven van alle wettelijke veranderingen. Lees hier meer over het ADR Certificaat

Dienstverlening

Wij rijden ook voor de kleinere en middelgrote koeriersbedrijven wanneer deze door drukte of uitval van personeel er even niet meer uitkomen.

Onze filosofie

Ons motto is never change a winning team, wij werken daarom met een selecte vaste groep mensen waarvan wij weten wat we aan elkaar hebben om een zo efficiënt mogelijke dienstverlening aan te kunnen bieden.

magbo system