ADR_gevaarlijke_stoffen

ADR Gecertificeerd – Gevaarlijke stoffen

4U koeriers, professioneel in het vervoer van gevaarlijke stoffen over de weg.

Ook voor het vervoer van gevaarlijke stoffen is 4U koeriers een uitstekende partner voor u. Door onze ruime ervaring op het gebied van het vervoeren van gevaarlijke stoffen, in binnen en buitenland, komen wij en dus ook u als klant, nooit voor verrassingen te staan. 4U koeriers werkt volgens de 1000 punten norm, we zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

4U koeriers is ADR gecertificeerd voor het vervoer van gevaarlijke stoffen.

Een korte uitleg over het ADR certificaat.

Het is van belang dat gevaarlijke stoffen op een verantwoorde en veilige manier over de weg worden vervoerd. Het vervoer van van gevaarlijke stoffen is gekoppeld aan verschillende wetten en regels. Het is verplicht voor chauffeurs die gevaarlijke stoffen vervoeren, in het bezit te zijn van een ADR certificaat.

Tijdens de opleiding die gevolgd moet worden voor het behalen van het ADR certificaat, leert de chauffeur onder andere wat de eigenschappen zijn van het te vervoeren product, de juiste maatregelen te nemen bij problemen als lekkage of brand en andere voorkomende problemen. Verder leert de chauffeur de juiste administratie te voeren die benodigd is bij het vervoer van gevaarlijke stoffen. Om de kennis up to date te houden is het verplicht iedere 5 jaar een opfriscursus te volgen.

Heeft u vragen, bijvoorbeeld over welke stoffen onder de categorie gevaarlijke stoffen vallen, neemt u dan gerust contact met ons op.

4U Koeriers, dé koerier voor het vervoer van gevaarlijke stoffen.